Business & SPA B&B

B&Bl Olsi este creat pentru ca Dvs., evadând din oraşul aglomerat, să vă cufundaţi într-o atmosferă calmă, savurând liniştea şi relaxarea adevărată, completate de apropierea imediată a Centrelor de Frumuseţe Spa & Beauty OLSI.


Strada Bernardazzi, fiind un centru istoric, dăinuieşte liniştit în tumultul citadin modern, astfel conferindu-i hotelului o poziţie de lider în infrastructura oraşului. Anume aici, găsiţi locul confortabil şi relaxant, unde sunteţi mereu bineveniţi .


Personalul ospitalier, vă va ajuta să alegeţi una dintre camerele de care dispune hotelul, în care veţi avea posibilitatea să apreciaţi la justa valoare liniştea şi confortul pe care le oferă.


Ţinând cont de preferinţele Dvs., vă va fi oferit micul dejun, care este inclus în preţul achitat pentru camera de hotel. Acesta ar putea consta din iaurturi, terciuri, ceai sau cafea, toast-uri. În raza regiunii se gasesc numeroase cafenele şi restaurante, unde puteţi lua prânzul şi cina, care pot fi rezervate prin intermediul administratorului nostru.


Cazarea în B&B nostru vă oferă o posibilitate unică de deservire la Centrul Spa&Beauty OLSI (situat la o distanţa de 10 minute) cu o reducere de 5%.

Adiţional, aveţi posibilitatea de a rezerva un transfer, un taxi sau bilete, precum şi să beneficiaţi de consultaţii referitoare la orice subiect.
Toate odăile din B&B sunt dotate cu pat dublu, birou, şifonier, mini-bar, safeu personal, TV, internet Wi-Fi, telefon. Camerele de baie, în funcţie de categoria odăii, sunt dotate cu cabină de duş, cadă sau cabină de duş cu Jacuzzi.

Tipurile şi costul odăilor:

Tip camera Numar persoane Pret €
Econom Room (1) 45 €
Standard Room (1) 45 €
Standard Room (2) 45 €
Deluxe Room (1) 45 €
Deluxe Room (2) 45 €
Standard Twin Room (2) 45 €
Bronarea camerelor